Michael Gregorowicz

Στόχος

 • Να βρουν απασχόληση σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας όπου θα εκτίθενται σε αναδυόμενες τεχνολογίες και αμφισβήτησε την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα σκληρές. Έχω εξαιρετική επιδεξιότητα στο σχεδιασμό της δυναμικότητάς τους, την αρχιτεκτονική των συστημάτων, και εγγράφως middleware, διαχείρισης ταυτότητας, καθώς και ανάλυσης των δεδομένων λογισμικού που χρησιμοποιούν Perl.

Επισκόπηση

 • Perl Προγραμματιστή με έμφαση στην Web Applications, ταυτότητας, καθώς και την ενσωμάτωση σε συστήματα κληρονομιά και δεδομένων.

Επαγγελματική Εμπειρία

10/01 - Παρόν

Wayne State University

Detroit, MI

Εφαρμογές μολύβδου τεχνικός αναλυτής

 • Δημιούργησαν ένα καινοτόμο σύστημα επικάλυψης εφαρμογή που αξιοποιεί jQuery και AJAX για να ενισχύσει σημαντικά πωλητή παρέχονται εφαρμογές δεν παραβιάζει τις συμφωνίες υποστήριξης.
 • Μεταναστεύσει κατάλογο επιχειρήσεων από την Μηνύματα Απευθείας πλατφόρμα για την iPlanet / SunOne Directory server.
 • Ενήργησε ως βασικό σχεδιασμού και τεχνικών πόρων κατά την έναρξη της κύριας www.wayne.edu ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.
 • Ανέπτυξαν λύσεις για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των Επιχειρήσεων ευρετηρίου μας και Banner SCT σουίτα λογισμικού της διοίκησης.
 • Architected και να συγγράψει μια καινοτόμο και διαισθητική σουίτα διαδικτυακών εργαλείων διαχείρισης που επιτρέπουν την γραφεία υποστήριξης σε όλη την πανεπιστημιούπολη για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τους χρήστες, ομάδες, ρυθμίσεις e-mail, και κωδικούς πρόσβασης. Αυτό το χαρακτηριστικό πλούσια σουίτα εργαλείων εορτάστηκε για την διαίσθηση και την απλότητά του, και ήταν αποτελεσματικό στη μείωση του χρόνου εφημερίας που απαιτείται για να βοηθήσει τους φοιτητές και σχολές από πάνω από 7 λεπτά ανά κλήση.
 • Σχεδιαστεί μια κεντρική βάση δεδομένων για τις στατιστικές αυθαίρετης καταγραφής δεδομένων. Το σύστημα επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων από ζώντα αρχεία, πρίζες, ή εντολές. Τα δεδομένα που μετατρέπεται στη συνέχεια από οδηγό πηγή δεδομένων σε ένα ενιαίο πίνακα βάσεων δεδομένων MySQL για τη στατιστική ανάλυση.
 • Σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί ενιαία επίσημη υπογραφή του Πανεπιστημίου σχετικά με το πλαίσιο: wayneAuth.
 • Επικουρούμενη άλλα πανεπιστήμια στις εφαρμογές τους Single Sign On, και E-Mail συστήματα.
 • Υποβλήθηκε και είχε αποδεχθεί patches για να Blackboard Inc E-learning σύστημα που επισκευάστηκε σφάλματα που είχαν παρουσιάσει στο σύστημά τους για μήνες.
 • Ενσωμάτωση δεδομένων Βελτιωμένη Πίνακας με διοικητικό σύστημα μας (s) (Banner), γράφοντας ένα προηγμένο σύνολο των προγραμμάτων επεξεργασίας δεδομένων και υπηρεσιών κοινής ωφελείας. Τα προγράμματα αυτοματοποιημένης μια πολύ περίπλοκη διαδικασία η οποία διεξαγόταν ώρα εργαζόμενοι ανά ημέρα για να εκτελέσει το χέρι.
 • Υποστηριχθεί και να διατηρηθεί Ε της Blackboard Inc-learning συστήματος σε Wayne State. Μαυροπίνακα, υπό την εποπτεία μου, πέτυχε διαθεσιμότητα ρεκόρ.
 • Εφαρμοστεί ένα σύστημα ελέγχου με την έκδοση LDAP που βασίζονται ελέγχου πρόσβασης, wiki, παρακολούθηση ζητημάτων, και ελαφρύ δυνατότητες διαχείρισης του έργου. Επέβλεψε την έγκριση και την ανάπτυξή της σε σχεδόν 100 έργα πανεπιστήμιο.
 • Δημιουργήθηκε addons έθιμο για την Blackboard Learning System χρήση Java APIs τους.
 • Ενήργησε ως σύμβουλος, συμβάλλοντας έργου, και διοργανωτής για το Wayne State μετάδοση μηνυμάτων ομάδα.
 • Δημιουργήθηκε εργαλεία και υπηρεσίες web που ενισχύουν τη δύναμη των κωδικών πρόσβασης σε διάφορα συστήματα γύρω από την πανεπιστημιούπολη.
 • Ενήργησε ως ο μοναδικός συντηρητή και αρχιτέκτονα πίσω LDAP εφαρμογή Wayne State University και λύσεις διαχείρισης ταυτότητας.
 • Σχεδιασμένο και συγγράψει LDIP το LDIF Data Integration συστήματος αγωγού, το οποίο αξιοποιεί LDIF για τη δημιουργία αγωγών εκδήλωση για την επεξεργασία δεδομένων. Η πλατφόρμα επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία για την αντιμετώπιση δύσκολες δεδομένα από πολλαπλές πηγές, εξαιρέσεις και ειδικές περιπτώσεις.
 • Πρότεινε μια παγκόσμια τάξη περιβάλλον υλικό για τη φιλοξενία Πίνακας με επεξεργαστές AMD Opteron με 64-bit Red Hat Linux, cluster-επίγνωση των συστημάτων αρχείων και Oracle RAC? Παρέχοντας ένα περιβάλλον υψηλής διαθεσιμότητας, ενώ την πραγματοποίηση εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε εξοικονόμηση κόστους κατά SPARC βασίζεται Κυρ. εξοπλισμού .
 • Συγκεντρωτική διαχείριση των λογαριασμών χρηστών και συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τη δημιουργία sandalone υπηρεσιών διαδικτύου. Οι εν λόγω υπηρεσίες διασύνδεσης των συστημάτων που διαφορετικά δεν θα διασύνδεση μεταξύ τους.
 • Δημιουργημένο δίκαιη αναφοράς που βασίζονται σε Java ανάλυσης XML για τη δοκιμή πολλαπλές πλατφόρμες hardware. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από αυτές τις δοκιμές, είμαστε σε θέση να προσδιορίσει με σαφήνεια τις πλατφόρμες υλικού που θα μπορούσε να ανακουφίσει την εφαρμογή των υφιστάμενων σημείων συμφόρησης.
 • Βοήθησε τη διαχείριση και ασφαλή NT και UNIX servers που βασίζονται σε web χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες IIS και Apache.

Προγραμματισμός έργων

10/09

Praux.com

Dearborn, MI

Praux.com - Μόλυβδος Αρχιτέκτων

 • Praux.com είναι ένας επαναστατικός τρόπος για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε online το βιογραφικό σας ή το βιογραφικό.

02/03

mg2bot

Dearborn, MI

η MG2 οργάνωση - Sole Συγγραφέας και συντηρητής

 • mg2bot είναι ένα open source IRC bot γραμμένη σε perl και με βάση την Net:: IRC perl module. Παρέχει ένα πλήρες σύστημα plugin και υλοποιεί ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο δικτύωσης που επιτρέπει bots να περάσουν τα δεδομένα και αιτήσεις γύρω από αυτό το δίκτυο. Η mg2bot είναι σήμερα ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα διαθέσιμο σε http://freshmeat.net/projects/mg2bot.

08/03

σύστημα MG2 χρήστη

Ann Arbor, MI

η MG2 οργάνωση - Sole Συγγραφέας και συντηρητής

 • Το MG2 σύστημα του χρήστη είναι επί του παρόντος στην τρίτη αναθεώρηση είναι. Επειδή mg2.org είναι ένα ανοικτό σύστημα με πολλές άγνωστες οι χρήστες θα έχουν κελύφη σε ένα μοναδικό μηχάνημα Unix κάποιο είδος πλαισίου ήταν αναγκαία για να παράσχει τη δομή, την υπευθυνότητα, συνέπεια και για εγκληματική πράξη. Το MG2 σύστημα χρήστης είναι μια λύση στο πρόβλημα αυτό. Το MG2 σύστημα χρήστης εφαρμόζει ένα δέντρο που βασίζεται ιεραρχία με όλους τους χρήστες χορηγίας ορισμένο αριθμό των υφισταμένων τους. Ο αριθμός των χρηστών που μπορείτε να χορηγός απευθείας προέρχεται από τη θέση που κατέχουν στο δέντρο. Βελτιώσεις σε v3 του συστήματος τελικό χρήστη περιλαμβάνονται ένα λιμάνι από τα στοιχεία του MySQL στο OpenLDAP, η εισαγωγή της Πολιτικής Κουπόνια που επιτρέπουν το μικρότερο τάξεις για την άρση των ανωτέρων τους από την εξουσία, και μια προηγμένη μονάδα διαχείρισης της συνόδου.

Εθελοντικές δραστηριότητες

01/98 - Σήμερα

Σταυροδρόμι του Michigan

Detroit, MI

Εθελοντής

 • Συμβάλλουν σύστημα και δεξιοτήτων συντήρησης του δικτύου όσο συχνά χρειάζεται. Επί του παρόντος, τη διαχείριση όλων των δημόσιων διαδικτύου του οργανισμού και τις ανάγκες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βοήθησε στην δημιουργία της παρουσίας τους στο διαδίκτυο, και είμαι πλήρως υπεύθυνος για τους web hosting.

Εκπαίδευση

 • BA in Liberal Arts, Wayne State University - Συμπλήρωση μαθημάτων